Rapporteer wat u belangrijk vindt | Vele bronnen | Indenty

Over ons

Over ons

Indenty is een kennis- en serviceorganisatie en helpt onze partners om klanten volwaardige en kwalitatieve online marketing aan te bieden. Vanuit ons kantoor in Enschede helpen wij meer dan 100 partners met het aanbieden van deze dienstverlening aan eigen klanten en we doen dit door het leveren van online tools (online software), online marketingdiensten(fulfilment), whitelabel rapportages (in de huisstijl van de partner) en kennis & service (trainingen, verkoop- en marketingmateriaal).

Indenty heeft het leveren van complete en correcte data hoog in het vaandel staan. Met een bedrijfsdatabase bestaande uit 2.8 miljoen verschillende Nederlandse bedrijven ondersteunen wij verschillende partners en klanten.

Wij werken samen met

Geschiedenis

Indenty is eind 2007 opgericht. De oorsprong ligt bij online marketingbureau Gladior B.V.; Het zusterbedrijf van Indenty dat al sinds het jaar 1999 als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus in Nederland actief is. Vanuit deze grote schat aan ervaring en de toenemende vraag van andere professionele organisaties om online marketing via een partnermodel aan te bieden, werd besloten voor deze propositie een aparte BV op te richten. Tot 2012 richtte Indenty zich vooral op zoekmachinemarketing, maar tegenwoordig levert Indenty ondersteuning in het gehele online marketingproces. Sinds januari 2015 behoren Indenty en Gladior tot de Online Marketing Competence Group (OMCG). www.omcg.nl

Met trots mag Indenty zich Google Premium Partner noemen; en daar hebben onze partners profijt van! Als Premium partner heeft Indenty namelijk met regelmaat contact met Google en krijgen wij bij ondersteuning voorrang.

Vrij uniek te noemen: ons zusterbedrijf Gladior is ook Premium Partner. Dus waar er maar zo’n 450 premium partners wereldwijd zijn; bevinden zich twee Premium Partners onder één dak op de Boddenkampsingel 87 in Enschede.