Inzicht in de bedrijven op uw website | Leadsgeneratie | Indenty

Bedrijven op uw website

Een unieke rapportage over de bedrijven op de website van uw klant. Zie hier een voorbeeld!

Iedere dag wordt uw website bezocht door verschillende personen en bedrijven die wellicht interesse hebben in uw product of dienst (leads). In het ultieme scenario converteren al deze leads, in dat geval ziet u dan direct de bestelling of contactaanvraag van het desbetreffende bedrijf. Helaas converteert niet iedereen die op uw website komt, terwijl deze leads wel interesse tonen. Hoe belangrijk vindt u het om te weten welke bedrijven jouw website bezoeken?

Bedrijfsgrootte
Krijgt u veel eenmanszaken op uw website? Of juist veel grote bedrijven? Wat kan ik met deze data? U kunt ervoor kiezen de content op uw website te optimaliseren voor de bedrijven die uw website het meest bezoeken. Zo zullen deze zich sneller aangesproken voelen op de website en is er een grotere kans op converteren.

Standaard Bedrijfsindeling (SBI-code)
Ieder bedrijf maakt gebruik van de Standaard Bedrijfsindeling (SBI), dit is een hiërarchische indeling van economische activiteiten. Aan de hand van de SBI codes kunt u zien in welke branche de bedrijven zitten, deze gegevens kunnen u helpen focussen. Is de website wel geoptimaliseerd voor de branches die het meest op uw website zitten?

Bedrijven overzicht
Zie in een duidelijk overzicht alle Bedrijven op uw website, zie in één oogopslag de volgende data (indien bekend):

·         Bedrijfsnaam ·         Paginaweergaves
·         Adres ·         Postcode
·         Plaats ·         Telefoon
·         Fax ·         Website
·         Email ·         KvK-nummer

Leadgeneration
Op basis van de bovengenoemde specifieke kenmerken van deze bedrijven (Bedrijfsgrootte, SBI-code & Bedrijvenoverzicht) heeft kunt u vergelijkbare bedrijven selecteren via onze Lead Generator.

Bedrijfsinformatie
Wanneer er op de bedrijfsnaam in het overzicht wordt geklikt ziet u een afbeelding gebaseerd op de locatiegegevens van het bedrijf, dit helpt u een beeld te vormen van het betreffende bedrijf. Hier vindt u de contact gegevens, het aantal medewerkers en de bedrijfsvorm.

Website bezoeken
Wanneer er op de tab website bezoeken wordt geklikt zie u het aantal pagina weergaves, de gemiddelde sessieduur, via welke bron/medium ze op de website terecht zijn gekomen en de 10 meest bezochte pagina’s. Zo kunt u direct zien waar het bedrijf wellicht in is geïnteresseerd.

LinkedIn
In het LinkedIn overzicht ziet u de bedrijfspagina en welke connecties het bedrijf heeft met uw eigen bedrijf. Wanneer er connecties zijn worden deze weergegeven (denk erom dat u hiervoor ingelogd moet zijn bij LinkedIn).

IndentyIndenty Data