Blog » Indenty

Blog

Adverteren op Marktplaats

Adverteren op Marktplaats

Wie kent Marktplaats niet? Opgericht in 1999 om tweedehands spullen aan te bieden, en sinds dien is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis bestaande uit zowel particulieren, kleine en grote bedrijven. Sinds kort is het mogelijk om over uw behaalde advertentieresultaten te rapporteren!

Lees meer
Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Met gepaste trots kunnen wij melden dat we het eerste Nederlandse bureau zijn dat de data van Google Mijn Bedrijf inzichtelijk heeft weten te maken middels onze rapportage. Met behulp van de integratie worden de statistieken van Google Mijn Bedrijf samen met de andere beschikbare bronnen weergegeven.

Lees meer
De opkomst van Bing Ads

De opkomst van Bing Ads

Het zal geen verrassing zijn dat Google de grootste zoekmachine ter wereld is, in juni 2017 deed Google bijna 80% van alle zoekopdrachten vanaf desktops. Wat veel mensen echter niet weten is dat Bing nog steeds een grote speler in de markt is, in dezelfde periode had Bing meer dan 7% van het totale desktop zoekvolume. Nu klinkt 7% als slechts een klein aandeel, echter worden er meer dan 4 miljard zoekopdrachten per dag gedaan, dit zijn er meer dan 300 miljoen per dag.*

Lees meer
Persbericht

Persbericht

Indenty bestaat 10 jaar en viert dit met de lancering van een nieuw online marketing rapportagesysteem. Het systeem is specifiek ontwikkeld voor marketeers die regelmatig resultaten rapporteren naar hun klanten. Een lastige en tijdrovende klus. Met de invoering van het online marketing rapportagesysteem van Indenty is dat verleden tijd. Gemak, volledigheid en tijdswinst zijn de key-woorden van dit unieke rapportagesysteem.

Lees meer
Rapportage 2.0

Rapportage 2.0

Vernieuwde Rapportage Tool van Indenty:                     Online rapportages, in een modern jasje,                             een 2.0 jasje… De Online Marketing Rapportages van Indenty zijn jaren geleden gelanceerd met als missie: tijdsbesparing voor onze partners....

Lees meer
IndentyIndenty Data